Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator

Saeco Incanto Cappuccino Deluxe

Preț cu TVA: 1666 lei
Status:Pe stoc

RemoveAdd
Cod produs: Saeco Incanto Deluxe New

Saeco Incanto Cappuccino Deluxe - argintiu / second hand

 

DESIGN ELEGANT. CALITATE IMPRESIONANĂ A CAFEEI.

 Saeco Incanto stabilește un nou standard în clasa sa. Fața rafinată din oțel inoxidabil găzduiește tehnologie italiană de înaltă calitate, concepută pentru a prepara cafea divină, de fiecare dată. Visele tale de cafea au primit în sfârșit răspuns.

 

Latte Macchiato delicios la atingerea unui buton
6 Băuturi - Carafa de lapte integrata - Oţel inoxidabil - AquaClean

 

20.000 de cești de cea mai bună cafea cu râșnițe ceramice durabile

Polizoarele noastre sunt fabricate din ceramică de înaltă tehnologie: excepțional de dure și precise. Boabele proaspete sunt măcinate ușor, fără riscul de supraîncălzire: extrag toate cele mai bune arome și arome, oferind un gust superior de cafea pentru cel puțin 20.000 de căni.

Bucurați-vă de cafea fierbinte în cel mai scurt timp cu Boilerul Quick Heat

Când timpul este esențial, puteți prepara espresso și cappuccino perfect fără așteptare, datorită cazanului Quick Heat. Secretul constă în corpul său ușor din aluminiu și oțel inoxidabil, care poate atinge temperaturi ridicate, rapid.

O multitudine de cafele de specialitate la atingerea unui buton

De la espresso la Lattemacchiato, există o varietate de opțiuni care așteaptă să vă satisfacă pofta de cafea. Indiferent dacă este primul lucru dimineața sau un răsfăț după cină, există un gust pentru orice moment al zilei, chiar la îndemâna ta.

Ciclul de curățare automată elimină orice problemă

Ciclul de curățare automată îl face ușor de îngrijit și crește longevitatea aparatului - oferindu-vă mai mult timp pentru a vă bucura de cafea în loc să curățați.

Grupul de preparare complet detașabil poate fi curățat în cel mai scurt timp

Eficiența și ușurința în utilizare au fost inspirații cheie atunci când Saeco a inventat primul grup de bere în urmă cu 30 de ani. Și până în ziua de azi, încă se dovedește a fi o piesă de tehnologie inspirată și hotărâtă. Ca întotdeauna, este atât de simplu de curățat – doar scoateți-l și spălați-l sub robinet timp de câteva secunde, apoi reintroduceți-l la fel de ușor.

Reglați fin bogăția cafelei cu 5 setări de râșniță

Când vine vorba de finețea măcinarii, această mașină nu reușește să satisfacă. Diferite amestecuri de cafea necesită niveluri diferite de granularitate pentru ca aroma completă să se dezvolte. Așadar, granularitatea de măcinare a acestui aparat are cinci setări reglabile - de la cea mai fină măcinare pentru un espresso cu corp, la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

Selecția de forță își amintește cât de puternică vă place

Odată ce ați ales puterea ideală din cele 5 setări diferite, o puteți salva cu ușurință cu funcția Memo, precum și lungimea și temperatura dorite. Apoi fiecare ceașcă în viitor va fi personalizată exact după gustul tău. Nu va trebui să reamintești niciodată, spre deosebire de barista local.

 

Caracteristici 

Capacitate recipient pentru boabe - 250 g
Lungimea cablului - 0,8 m
Voltaj - 230 V / 50 Hz
Timp de preparare o ceașcă - 45 (espresso) până la 100 (cafea lungă) s
Capacitate carafa de lapte - 500 l
Capacitate container deșeuri - 15 portii
Capacitate rezervor de apă - 1,8 l
Max. inaltimea cupei - 152 mm
Compatibilitatea filtrelor - AquaClean
Cazane de apă - 1
Presiunea pompei - 15 bari

Garantie - 12 Luni,

Post garantie si service dupa 12 luni.

 

Pretul contine TVA

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse