Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator

Cafea Boabe Columbia Cafe Sofia

Preț cu TVA: 27 lei
Status:Pe stoc
Greutate: 0.25 kg

Alege o opțiune

RemoveAdd
Cod produs: Cafea Boabe Columbia Cafe Sofia
Producător: Noel Espresso

Cafea Boabe Columbia

 

 

Columbia- Supremo

Cafea boabe prăjită. boabe rotunde cu un corp plin, aciditate medie cu reminescente de fructe confiate ca prune coapte si uscate, gust prelungit de cacao neagra si stafide.

  Caracteristici Columbia Supremo
 

  Utilizare

automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka

  Tip cafea

cafea boabe prajită

  Continut cafea

arabica 100%

  Prajire

medie

  Cultivată de

ferme agricole din regiunea Huila, Antigua, Caldas

  Regiunea regiunea Huila
  Altitudine 1200 - 2000 metri
  Varietate Arabica bourbon, typica, caturra
  Culegere april - iunie, septembrie - ianuarie
  Sol vulcanic sol
  Procesare complet spălată și uscată la soare
  Valabilitate 12 Luni

  Ambalare

în cutie metalică cu capac, sigiliu și supapă

  Greutate

0, 250 g

  Cod bara EAN

5947226169270

Cafea boabe prajita din Columbia, Supremo, boabe rotunde cu un corp plin, aciditate medie cu reminescente de fructe confiate ca prune coapte si uscate, gust prelungit de cacao neagra si stafide.

Columbia este al doilea mare producator de cafea din lume. Sunt bine cunoscuti pentru cafeaua de inalta calitate si aproximativ jumatate din exporturile lor merg in Statele Unite. Columbia exporta aproximativ 12,5 milioane de saci, iar consumul intern este de aproximativ 2 milioane de saci anual. Columbia produce numai cafea arabica. Exista trei soiuri primare cultivate in Columbia, iar cafeaua este mentionata de regiunea in care este cultivata. Exista multe regiuni producatoare de cafea in Columbia. Columbia este experta in producerea unei cafea cu adevarat delicioasa si cautata. Acest tip particular este Supremo; acest cuvant este un termen de clasificare a cafelei in Columbia. Boabele de cafea de la Supremo sunt putin mai mari decat boabele Excelso. Boabele de cafea Supremo au o dimensiune de 18/19. Acest tip este cea mai mare dimensiune a bobului de cafea pentru cafeaua columbiana. Este posibil ca boabele de cafea Supremo si Excelso sa fie recoltate din acelasi copac, dar sunt sortate dupa dimensiunea lor. Clasa Supremo reprezinta cel mai mare posibil bob de cafea iar cele mici si mai putin dense au fost eliminate.

Cultivata de ferme mici din departamentul Huila, Antigua, Caldas la o altitudine de 1200 - 2000 metri, ca varietate de cafea arabica bourbon, typica, caturra, culeasa din april - iunie, septembrie - ianuarie, si ca procesare este complet spalata si uscata la soare.

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse