Cafea Boabe - Peru
Cafea Boabe - Peru
Cafea Boabe Prăjită de cafea arabica din Peru - Genuine Antigua boabe de cafea cu un corp plin și rotund, delicate, iructat (struguri, zmeura), gust echilibrat: note de caramel si melasa, aciditate citric si tartric cu un retrogust curat si persistent cu note de fructe confiate. |
|
Caracteristici | Peru - Genuine Raul Mamani Uchunari |
Utilizare |
automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka |
Tip cafea |
cafea boabe prajită |
Continut cafea |
arabica 100% |
Prajire |
normală |
Cultivată de |
ferma din regiunea Puno, Raul Mamani Uchunari |
Regiunea | San Pedro, Puno |
Altitudine | 1.600 - 2.000 metri |
Varietate Arabica | bourbon, caturra, geisha |
Culegere | aprilie - octombrie |
Sol | vulcanic sol |
Procesare | complet spălată și uscată la soare pe paturi înalte de la sol |
Valabilitate | 12 Luni |
Ambalare |
în cutie metalică cu capac, sigiliu și supapă |
Greutate |
0.250 g |
EAN |
5947226169140 |
Astăzi cafeaua organică produsă în Peru urmează încă practicile care derivă din tradiția populațiilor incași și este, prin urmare, una dintre cele mai apreciate din lume. Dacă astăzi Peru este al doilea mare producător de cafea organică (adică produsă fără ajutorul îngrășămintelor și îngrășămintelor chimice) meritul este pentru o mare parte din condițiile sale microclimatice și din civilizația incașă care de secole și-a exploatat potențialul enorm. Astăzi cafeaua în Peru este cultivată pe o suprafață de 230.000 de hectare în 210 districte diferite și constituie 12% din totalul exporturilor agricole, cel mai important pentru economia țării. |