Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator

Cafea boabe Lavazza Tierra Bio-Organic

Preț cu TVA: 69 lei
Status:Nu e pe stoc

RemoveAdd
Cod produs: Cafea boabe Lavazza Tierra Bio-Organic
Producător: Lavazza

Lavazza Tierra Bio-Organic

 

Lavazza Tierra Bio Organic este o cafea Premium Blend certificată UTZ, cu o aromă persistentă, echilibrată, cu o cremă aurie, cu note florale și de fructe confiate.

După cercetări atente, Lavazza au descoperit aceste boabe de cafea organice de înaltă calitate. ¡Tierra! Organic conține cafea 100% Arabica, cultivate sustenabil pe plantații certificate UTZ.


¡Tierra! este un proiect de dezvoltare sustenabila care isi propune sa imbunatateasca in general conditiile de viata pentru cultivatorii de cafea, prin intermediul actiunilor economice, sociale si de mediu.

Origini: America de Sud, Africa, Asia.

Intensitate: 6

PRAJIRE: Light

Brandul Lavazza a fost creat in orasul Turin din Italia, in 1895 de Luigi Lavazza, care a pornit o afacere de familie, ce in timp a devenit o companie prezenta in peste 90 de tari din toata lumea. Desavarsirea artei si stiintei cafelei are loc deja de patru generatii.

In acest timp brandul a continuat descopere si sa reinventeze, impartasind iubirea pentru cafeaua adevarata si aratand lumii o mica parte a extraordinarului lucrurilor simple de zi cu zi.

In plus, din 2004 Fundatia Lavazza ajuta fermierii de cafea si coopereaza cu ei pentru a face fata efectelor schimbarilor climatice, promoveaza practici bune de agricultura si sustine dezvoltarea sociala sustenabila.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse