Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse

Cafea Boabe - Tanzania Kilimanjaro

Preț cu TVA: 28 lei
Status:Pe stoc
Greutate: 0.25 kg

Alege o opțiune

RemoveAdd
Cod produs: Cafea Boabe - Tanzania Kilimanja
Producător: Noel Espresso

Tanzania Kilimanjaro

 

Tanzania - Kilimanjaro

Cafea boabe prăjită. Cafea arabica din Tanzania, gust plăcut, boabe de cafea cu un corp plin şi rotunde, intensitate medie, cu note aromatice care amintesc de condimente și fructe citrice, gust persistent.

În Tanzania, cafeaua Arabica crește în cea mai mare parte în partea de nord a versanților Muntelui Kilimanjaro și Muntelui Meru, sub umbra plantelor de bananier. Această caracteristică exotică a plantației dă indicii aromatice deosebite cafelei cultivate în această regiune.

  Caracteristici Tanzania - Kilimanjaro
 

  Utilizare

automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka

  Tip cafea

cafea boabe prajită

  Continut cafea

arabica 100%

  Prajire

normală

  Cultivată de

ferme agricole din regiunea Arusha, Ngila Estate

  Regiunea district Karatu, regiunea Arusha
  Altitudine 950 - 1900 metri
  Varietate Arabica Typica
  Culegere septembrie - februarie
  Sol vulcanic sol
  Procesare complet spălată și uscată la soare
  Valabilitate 6 Luni

  Ambalare

în cutie metalică cu capac, sigiliu şi supapă

  Greutate

0, 250 g

  

    Cafeaua noastră Tanzania - Kilimanjaro provine din ferme familiale ca:

Ngila Estate este situat în regiunea Arusha, districtul Karatu, plantațiile de cafea cu altitutudine ce variază între 950 și 1900 metri, soiuri ca Typica. 

Cafeaua a fost introdus pentru prima dată în Kilimanjaro de misionarii catolici în anul 1898. În mod direct de cafea este cultivată de aproximativ 450.000 de familii. Acest lucru constituie 90% din totalul producătorilor de cafea. Restul de 10% provine din ferme private. 

Cafea Arabica este cultivată pe pantele muntelui Kilimanjaro și muntelui Meru în zonele nordice, sub umbra copacilor de banane, într-adevăr o locație exotică pentru cafea din Africa de est, de asemenea, în Southern Highlands din regiunile Mbeya și Ruvuma în cazul în care cafeaua este atât intercropped cu banane și unele zone sunt cultură pură. cafea arabica face până la 70% din producția totală a țării.
cafea Robusta creste in zonele de vest de-a lungul lacului Victoria in regiunea Kagera. Acest lucru constituie 30% din producția totală de cafea din Tanzania.

Cafelele tanzaniene tind să aibă o aromă foarte plăcută, cu aciditate echilibrată și un corp deosebit de bogat. Dulceața și notele echilibrate se datorează mineralelor prezente în solul vulcanic. Altitudinile mari creează un microclimat care este foarte favorabil dezvoltării aromatice a cafelei. Există chiar și un izvor de apă dulce care poate fi văzut în apropierea plantației care contribuie la transformarea Kilimanjaro într-o cafea deosebit de apreciată.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse