Cafea Boabe - Tanzania Kilimanjaro
Tanzania Kilimanjaro
Tanzania - Kilimanjaro Cafea boabe prăjită. Cafea arabica din Tanzania, gust plăcut, boabe de cafea cu un corp plin și rotunde, intensitate medie, cu note aromatice care amintesc de condimente și fructe citrice, gust persistent. În Tanzania, cafeaua Arabica crește în cea mai mare parte în partea de nord a versanților Muntelui Kilimanjaro și Muntelui Meru, sub umbra plantelor de bananier. Această caracteristică exotică a plantației dă indicii aromatice deosebite cafelei cultivate în această regiune. |
|
Caracteristici | Tanzania - Kilimanjaro |
Utilizare |
automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka |
Tip cafea |
cafea boabe prajită |
Continut cafea |
arabica 100% |
Prajire |
normală |
Cultivată de |
ferme agricole din regiunea Arusha, Ngila Estate |
Regiunea | district Karatu, regiunea Arusha |
Altitudine | 950 - 1900 metri |
Varietate Arabica | Typica |
Culegere | septembrie - februarie |
Sol | vulcanic sol |
Procesare | complet spălată și uscată la soare |
Valabilitate | 6 Luni |
Ambalare |
în cutie metalică cu capac, sigiliu și supapă |
Greutate |
0, 250 g |
Cod bara EAN |
5947226169225 |
Cafeaua noastră Tanzania - Kilimanjaro provine din ferme familiale ca: Ngila Estate este situat în regiunea Arusha, districtul Karatu, plantațiile de cafea cu altitutudine ce variază între 950 și 1900 metri, soiuri ca Typica. Cafeaua a fost introdus pentru prima dată în Kilimanjaro de misionarii catolici în anul 1898. În mod direct de cafea este cultivată de aproximativ 450.000 de familii. Acest lucru constituie 90% din totalul producătorilor de cafea. Restul de 10% provine din ferme private. Cafea Arabica este cultivată pe pantele muntelui Kilimanjaro și muntelui Meru în zonele nordice, sub umbra copacilor de banane, într-adevăr o locație exotică pentru cafea din Africa de est, de asemenea, în Southern Highlands din regiunile Mbeya și Ruvuma în cazul în care cafeaua este atât intercropped cu banane și unele zone sunt cultură pură. cafea arabica face până la 70% din producția totală a țării. Cafelele tanzaniene tind să aibă o aromă foarte plăcută, cu aciditate echilibrată și un corp deosebit de bogat. Dulceața și notele echilibrate se datorează mineralelor prezente în solul vulcanic. Altitudinile mari creează un microclimat care este foarte favorabil dezvoltării aromatice a cafelei. Există chiar și un izvor de apă dulce care poate fi văzut în apropierea plantației care contribuie la transformarea Kilimanjaro într-o cafea deosebit de apreciată. |