Shopping Cart
Shopping Cart
Product filters
Producator

Cafea boabe Columbia Supremo Cfae Sofia-500 gr

Price with VAT: 44 lei
On stock:Nu e pe stoc

RemoveAdd
 

Cafea boabe prajita din Columbia, Supremo - Cafe Sofia, boabe rotunde cu un corp plin, aciditate medie cu reminescente de fructe confiate ca prune coapte si uscate, gust prelungit de cacao neagra si stafide.

Columbia este al doilea mare producator de cafea din lume. Sunt bine cunoscuti pentru cafeaua de inalta calitate si aproximativ jumatate din exporturile lor merg in Statele Unite. Columbia exporta aproximativ 12,5 milioane de saci, iar consumul intern este de aproximativ 2 milioane de saci anual. Columbia produce numai cafea arabica. Exista trei soiuri primare cultivate in Columbia, iar cafeaua este mentionata de regiunea in care este cultivata. Exista multe regiuni producatoare de cafea in Columbia. Columbia este experta in producerea unei cafea cu adevarat delicioasa si cautata. Acest tip particular este Supremo; acest cuvant este un termen de clasificare a cafelei in Columbia. Boabele de cafea de la Supremo sunt putin mai mari decat boabele Excelso. Boabele de cafea Supremo au o dimensiune de 18/19. Acest tip este cea mai mare dimensiune a bobului de cafea pentru cafeaua columbiana. Este posibil ca boabele de cafea Supremo si Excelso sa fie recoltate din acelasi copac, dar sunt sortate dupa dimensiunea lor. Clasa Supremo reprezinta cel mai mare posibil bob de cafea iar cele mici si mai putin dense au fost eliminate.

Cultivata de ferme mici din departamentul Huila, Antigua, Caldas la o altitudine de 1200 - 2000 metri, ca varietate de cafea arabica bourbon, typica, caturra, culeasa din april - iunie, septembrie - ianuarie, si ca procesare este complet spalata si uscata la soare.

Other products in this category

Most visited