Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse

Cafea Boabe Nepal

Preț cu TVA: 44.5 lei
Status:Pe stoc
Greutate: 0.25 kg

RemoveAdd
Cod produs: Cafea Boabe Nepal
Producător: Noel Espresso

Cafea Boabe Nepal

 

Cafea Boabe Prăjită de cafea arabica din Nepal - O cafea cu o structură aromatică puternică, dar bine echilibrată. O bază minunată de cacao întâlnește note de coajă caramelizată de citrice, ierburi de munte, dezvoltând un postgust plăcut persistent și balsamic.

  Caracteristici Nepal - Mt. Everest Supreme
 

  Utilizare

automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka

  Tip cafea

cafea boabe prajită

  Continut cafea

arabica 100%

  Prajire

normală

  Cultivată de

Ferme familiale

  Regiunea Nepal, 
  Altitudine 800 - 1000 metri
  Varietate Arabica Caturra
  Culegere decembrie - martie
  Sol sol vulcanic
  Procesare spălată și uscată la soare
  Valabilitate 12 Luni

  Ambalare

în cutie metalică cu capac, sigiliu și supapă

  Greutate

0, 250 g

 

Această plantație de cafea a fost înființată în 1994 cu semințe obținute din Papua Noua Guinee. Plantația este mică și este situată la 100 km de cel mai înalt vârf al Muntelui Everest. Ferma este situată la 75 km nord de capitala Kathmandu, la poalele lanțului Ganesh Himal, pe lângă râul Trisuli alimentat cu zăpadă.

Plantația de cafeaua este cea mai nordică cultură din lume! Plantația se află la o altitudine de 900 m. Datorită apropierii lor de munții înalți de zăpadă, înființarea fermei mai sus i-ar fi plasat într-o zonă cu îngheț ridicat, unde plantele de cafea nu ar supraviețui. Cafeaua este cultivată 100% la umbră, ceea ce a încurajat revenirea mai multor vieți sălbatice pe cale de dispariție, cum ar fi leopardul, dragii zibete, împreună cu o multitudine de păsări atât migratoare, cât și nemigratoare.

Plantația produce cafea spălată, iar irigarea se face prin apele proaspete ale Muntelui Ganesh Himal, ceea ce face ca această cafea să fie singura cafea Himalayan Snowfed (glaciară) cu apă irigată și spălată din lume! Toate cireșele de cafea sunt culese și sortate în întregime manual.

 

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse